Efterlängtat besök av en del av tjejligan :D

I helgen hade ja fin besök av tre världsklass brudar:) Mina barndomskompisar Emma, Des och Linda. Det var en helt otrolig helg fylld av shopping, julmarknadsmys och partying! Två av mina gäster anlände freda förmidda så då tog vi en runda på julmarknaden som öppnade nu ifredes i BONN. Mysmys, vi provad på Schneebällchen som var en gigantisk boll av nån sockerdeg med chokladfyllning å deko, såg godare ut än de va:P Sen mot kvällning gj vi ett besök hos en riktigt tysk restauran, Em böttche där vi intog lite föda innan kvällens bravader. Det bidde studentfest i en källare, har aldrig sett nått av dess like. Skulle never ever vara tillåtet i sverige hade de börjat brinna hade de vatt kört, var små rum å en snäv trappa upp. För att komma till baren fick du krypa in genom ett hål. Men va great stämning å billg dryck, im lovin it!
 
 
Senare på kvällen hämtade vi upp Linda å sen blev de tjejsnack tills bedtime. Lördan for vi till Köln för lite shopping, sen hemåt för att förbereda oss för kvällens festligheter. Vi förberedde oss å gav oss ut för lite Glühwein, sedan vidare till Kaspian för Cocktails, Schwarzlicht und slutade upp på Hausbar. Det var ett härligt ställe!! Där stannade vi till 5 tiden då vi var tvungna att gå hem å hämta lindas väskor då hon skulle ta tåget 5.30 för att flyga till USA.
Väl hemma 6 bidde sängdags efter en underbar danskväll me de bästa..helt slut å salig:D
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

jannsan.blogg.se

Nyexaminerad optimistisk skånsk tösabit, bosatt i Smålands skogar, men arbetar för tillfälligt på bortaplan som lärarassistent i Tyskland

RSS 2.0